17η Expo Wedding – Έκθεση γάμου & βάπτισης 2019 στη Θεσσαλονίκη

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

17η Expo Wedding – Έκθεση γάμου & βάπτισης 2019 στη Θεσσαλονίκη

Ιανουάριος 12 @ 08:00 - Ιανουάριος 14 @ 22:30

Η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στην Β. Ελλάδα θα διεξαχθεί στο  Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στους χώρους της Δ.Ε.Θ., από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου 2019. Από το 2006, κάθε χρόνο χιλιάδες μελλόνυμφα ζευγάρια την επισκέπτονται για να οργανώσουν τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού τους.

Μια έκθεση θεσμός για την Θεσσαλονίκη, ένα γεγονός μοναδικό, όπως χαρακτηρίζεται από τους διοργανωτές, με περισσότερους από 100 εκθέτες από τον χώρο του γάμου και της βάπτισης, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάζουν τις  προτάσεις τους, για ένα τέλειο γάμο και μια ονειρεμένη βάπτιση.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν μια μαζική έρευνα αγοράς, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας παράλληλα, τα καλύτερα ανάμεσα στους καλύτερους!

Η έκθεση πλαισιώνεται με ένα μοναδικό, πλούσιο 3ήμερο πρόγραμμα στον χώρο εκδηλώσεων, το οποίο περιλαμβάνει επιδείξεις νυφικών, βραδινών, γαμπριάτικων, νυφικού χτενίσματος, πολλά μουσικά events, happenings κ.τ.λ.

Επιπλέον, πλούσια δώρα από τους εκθέτες, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, κερδίζουν πολλά τυχερά ζευγάρια τα οποία παίρνουν μέρος στις κληρώσεις που πραγματοποιούνται από την διοργάνωση καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Ιανουάριος 12 @ 08:00
Τέλος:
Ιανουάριος 14 @ 22:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ΔΕΘ
Εγνατίας 154
Θεσσαλονίκη,