Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
31 C
Thessaloniki
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ευχέλαιο στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” από τον Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα

To μυστήριο του ευχελαίου τελέστηκε την Πέμπτη 29 Μαρτίου από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου “Γ. Παπανικολάου” υπέρ υγείας των ασθενών, των συγγενών και των εργαζομένων του νοσοκομείου στο πλαίσιο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ακολούθησε συζήτηση κατά την επίσκεψη του Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα παρουσία της Διοίκησης και του προσωπικού, κατά την οποία εκφράστηκαν έντονοι προβληματισμοί  τόσο από τον σεβασμιώτατο όσο και από τους Διευθυντές των κλινικών που ήταν παρόντες, σχετικά με τους νέους γιατρούς και επιστήμονες που φεύγουν από την Ελλάδα και εργάζονται στο εξωτερικό. Ο κ. Βαρνάβας δεν παρέλειψε να τονίσει την σημασία της εξαιρετικής συνεργασίας με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου που αποδίδει τα μέγιστα προς όφελος των συνανθρώπων μας στα ευάλωτο θέμα της υγείας.

Ο κ. Βαρνάβας αναφέρθηκε εκτενώς στη δυσκολία των ανθρώπων σήμερα να συνεργαστούν, να εμπιστευτούν και να επιτύχουν μια καλή ζωή τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, εκφράζοντας ωστόσο τη βαθιά του αισιοδοξία ότι οι δυσκολίες της κρίσης μπορούν να οδηγήσουν και σε θετικά αποτελέσματα και – γιατί όχι; – σε θαύματα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ