Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
37.3 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
spot_img

Φεστιβάλ ενίσχυσης για τους πληγέντες της μεγάλης πυρκαγιάς

Ο κωμικός Κώστας Μαλιάτσης πήρε την πρωτοβουλία και οργάνωσε ένα Φεστιβάλ ενίσχυσης για τους πληγέντες της μεγάλης πυρκαγιάς στην Αττική. Γνωστά μέλη της stand up κοινότητας αλλά και οι ραπ καλλιτέχνες Iratus και Mc Yinka θα συμμετάσχουν με πολύ χαρά με απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πυροπαθείς.

Το Φεστιβάλ θα γίνει την Τρίτη 31 Ιουλίου στο Kremlino (Καραϊσκου 19, Πειραιάς, τηλ.2104100010).Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30. Έναρξη: 20.00’.  Είσοδος: 5 ευρώ (όλα τα έσοδα από την είσοδο και τα μπαρ θα διατεθούν μέσα από τους ειδικούς λογαριασμούς στην ενίσχυση των πυροπαθών). Στην είσοδο θα επίσης μπορείτε συνεισφέρετε προαιρετικά επιπλέον της εισόδου.

 

Συμμετέχουν οι κωμικοί:

 

Κώστας Μαλιάτσης

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος

Αλέξανδρος Μαλιάτσης

Αλέξανδρος Τιτκώβ

Αριστοτέλης Ρήγας

Blink Mike

Γιάννης Καλκιτανίδης

Δημήτρης Δούκογλου

Θωμάς Ζάμπρας

Mikeius

Στάθης Γιαννακόπουλος

και οι ραπ καλλιτέχνες:

Iratus

MC Yinka

 

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

Η λέξη “τραγωδία” στο παγκόσμιο λεξικό ήταν είναι και θα είναι συνώνυμη με τη λέξη “Αλληλεγγύη”.

Και σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ακόμα μετράμε πληγές, παίρνουμε αυτή τη πρωτοβουλία και σας καλούμε σε μία παράσταση, που στόχο και σκοπό έχει να ενισχύσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις τους συνανθρώπους, φίλους, γνωστούς, συγγενείς που επλήγησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες στις γειτονιές μας.

Ο κωμικός Κώστας Μαλιάτσης με δική του πρωτοβουλία, οργάνωσε τη συγκεκριμένη βραδιά. Γνωστά μέλη της stand up κοινότητας αλλά και οι ραπ καλλιτέχνες Iratus και Mc Yinka θα συμμετάσχουν με πολύ χαρά με απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πυροπαθείς.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια από εδώ και πέρα. Σας περιμένουμε τη Τρίτη 31 Ιουλίου στο Kremlino του Πειραιά και είμαστε σίγουροι οτι η ανταπόκριση θα είναι πραγματικά τεράστια.

Facebook Event:

https://www.facebook.com/events/284718688966356/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ