Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
34.3 C
Thessaloniki
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_img

Φεστιβάλ φαγητού με γεύσεις από 40 χώρες στην Πλαζ Αρετσούς

Αυθεντικές γεύσεις και συνταγές από 40 διαφορετικές χώρες του κόσμου θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες που θα βρεθούν σήμερα Κυριακή, 11 Ιουνίου, στις 8:30′ το βράδυ, στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Φαγητού “Food for Good”.

Πρόκειται για μια δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιείται εδώ και 20 χρόνια στην Καλαμαριά από εθελόντριες γυναίκες που προέρχονται από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη και ζουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν φαγητά από την Αυστραλία, τη Σρι Λάνκα, την Παλαιστίνη, τη Γεωργία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, από όλες τις χώρες της Ευρώπης, τον Καναδά, την Ουρουγουάη, τη Χιλή, τη Βραζιλία, το Κονγκό, τη Νιγηρία και τη Βενεζουέλα.

Η είσοδος για το Φεστιβάλ Παραδοσιακού Φαγητού στην Πλαζ Αρετσούς είναι στα 10 ευρώ, με τους επισκέπτες να μπορούν να δοκιμάσει γεύσεις από τέσσερις χώρες και δύο ποτά. Τη φετινή γιορτή διοργανώνουν το “Ελληνικό Παιδικό Χωριό” στο Φίλυρο και οι Γυναίκες των Πέντε Ηπείρων, υπό την αιγίδα του δήμου Καλαμαριάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ