Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
31.9 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
spot_img

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου, στη Θεσσαλονίκη

Μετά από την επιτυχημένη χειμερινή τους περιοδεία, οι  αγαπημένοι μας “πλανόδιοι μουσικοί” Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, παρέα με ολόκληρη την μουσική ομάδα τους, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, για μια συναυλία κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της πόλης την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Δημοτικό θέατρο Κήπου!

“Όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε με ένα ανανεωμένο ζωντανό πρόγραμμα καμωμένο από αγαπημένες επιτυχίες τους, επιλεγμένες διασκευές, καθώς και νέα τους τραγούδια για να γευτούμε αυτή την μοναδική μουσική περιπέτεια που χρόνια τώρα έχουμε μάθει να ζούμε μαζί τους. Άλλωστε είναι γνωστό πως η κάθε τους live εμφάνιση είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και κάθε φορά διαφορετική!”, όπως περιγράφουν οι διοργανωτές.

“Στις δυσκολίες των καιρών, οι Στρατάκηδες μετουσιώνουν την κάθε τους εμφάνιση σε μια μεγάλη γιορτή, γίνονται ένα με τους μουσικούς τους και μοιράζονται με το κοινό τους την μοναδική ενέργεια τους, που αβίαστα πηγάζει μέσα από την παράδοση και την τέχνη τους.

Αναζητούν, φιλτράρουν και επιβεβαιώνουν κάθε φορά την “ταυτότητα” τους, μέσα από ένα ειλικρινές μουσικό αλισβερίσι ενέργειας με τον κόσμο τους”.

 

Θέατρο Κήπου

Πλατεία ΧΑΝΘ – Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 13 Ιουνίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

— Προπώληση : 15€

— Ταμείο : 18€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

— more.com (πανελλαδικά)

— Καταστήματα Public (πανελλαδικά)

— Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)

— Café Ηλιοτρόπιο (Θεσσαλονίκη)

— Σάρωθρον (Θεσσαλονίκη)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ