Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
spot_img

Η ΔΕΘ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους

Στους ρυθμούς της 82ης ΔΕΘ ζει η Θεσσαλονίκη καθώς ξετυλίγεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων και συναυλιών της μεγαλύτερης ΔΕΘ της τελευταίας δεκαετίας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκινά απόψε τον κύκλο των συναυλιών της έκθεσης, που θα διαρκέσει μέχρι την τελευταία ημέρα της 82ης ΔΕΘ, στις 17 Σεπτεμβρίου. Με το εισιτήριο της έκθεσης στις 21:30 οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον γνωστό καλλιτέχνη, στην μουσική σκηνή στο Τόξο της ΧΑΝΘ.

Η έκθεση, πέραν του έντονου επιχειρηματικού χαρακτήρα της, είναι ιδιαίτερα πλούσια στους τομείς της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της αναψυχής.

Η Κίνα ως Τιμώμενη Χώρα δεσπόζει εκθεσιακά με μία από τις πιο εντυπωσιακές συμμετοχές στην ιστορία της ΔΕΘ, καταλαμβάνοντας όλο το περίπτερο 13 με 167 επιχειρήσεις και φορείς, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κίνας, πραγματοποιείται σήμερα από το πρωί το Greek-Chinese Cooperation Forum με θέμα «New Silk Road», που αποτελεί μία συνδιοργάνωση με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αύριο από τις 09:00-16:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» θα λάβει χώρα το Greek-Eurasian Economic Forum με θέμα: “A New Bridge for Cooperation & Development”, που συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός Enterprise Greece του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης με την Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή (Eurasian Economic Commission) και το Roscongress Foundation.

Η Κινέζικη συμμετοχή έχει όμως και πολιτιστικό κομμάτι, καθώς από τις 19:30-20:00 στην υπαίθρια σκηνή στο Τόξο της ΧΑΝΘ η Beijing Sports University Art Troupe (BSU Art Troupe) μία από τις καλύτερες ομάδες πολεμικών τεχνών στην Κίνα, θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα.

Στο πεδίο της ενέργειας ο φορέας της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας πραγματοποιεί σήμερα από τις 17:00-20:00 εκδήλωση («Regulatory Energy Forum») στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ