Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
34.3 C
Thessaloniki
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_img

Η έκθεση “Black Or White  Νέα Παραλία – Νέα Πασαρέλα 8” στο Ισλαχανέ

Αν νοσταλγείτε ή δεν είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το θεαματικό fashion show μόνο με ανακυκλώσιμα υλικά που διοργανώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, στον υπαίθριο χώρο του Μεγάρου Μουσικής από τους εμπνευστές του, τους Φίλους της Νέας Παραλίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης,η έκθεση των κοστουμιών που παρουσιάστηκαν εγκαινιάζεται την Τετάρτη 1  Φεβρουαρίου, 18.00′ και σας περιμένει ως 22 Φεβρουαρίου στον φιλόξενο Πολυχώρο Πολιτισμού Ισλαχανέ!

30 μοναδικές ευρηματικές δημιουργίες που υπηρετούν τη θεματική BlackOr*White, σας περιμένουν για να δείτε από κοντά τις λεπτομέρειέςτους και τα απίθανα υλικά τους,μέσα από το ανεπανάληπτο στυλ των δημιουργών** τους. Η τέχνη, η μόδα, η δημιουργικότητα και η περιβαλλοντική συνείδηση σε μια έκθεση που αξίζει το ενδιαφέρον και σίγουρα θα κεντρίσει την περιέργειά σας.

Μόνο χαρά και ικανοποίηση αποτελεί το γεγονός, πως, έχει υπερκαλυφθεί ο αριθμός των προγραμματισμένων επισκέψεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα σχολείων,με μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους μαθητές/τριες που θα την επισκεφτούν φέτος. Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του zerowaste, οι μαθητές κάθε σχολείου θα κληθούν να φτιάξουν με ανακυκλώσιμα υλικά που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους σχεδιαστές κατά την πασαρέλα, αλλά και τη φαντασία τους, τμήμα ενός κοστουμιού, το οποίο θα πάρει την τελική του μορφή με την ολοκλήρωση της έκθεσης, έτσι ώστε οι μαθητές/τριες όλων των σχολείων να συμμετέχουν στη δημιουργία του.

Η γιορτή των εγκαινίων, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, συνδυάζεται και με την ετήσια γενική συνέλευση και την κοπή πίτας του συλλόγου Φίλοι της Νέας Παραλίας οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το ίδιο απόγευμα στις 17.00′ στον χώρο του Ισλαχανέ.

**Σχεδιαστές:Γιάννα Πώλα, Ράνια Αφεντούλη, Σοφία Γεωργιάδου, Νίκος Γλαβίνας, Νίκος Καραγιαννίδης, Μιχάλης Τσόκλης, ΜπερνάρΚουόμο, Βασιλική Μικρού, Νικολέτα Τσικώτη, Αγγελική Ταλιαδούρου, Κρίστυ Αργυροπούλου, Γεωργία Σταυρίδου, Ειρήνη Μητούδη, Κατερίνα Σολομού, Μυρτώ Ραφαηλίδη Ζήκα, ΛιζέτταΦώτογλου

*Or στα γαλλικά = Χρυσό

Έκθεση: Black Or White Νέα Παραλία- Νέα Πασαρέλα 8

Ισλαχανέ, Ελένης Ζωγράφου 3, Θεσσαλονίκη 546 34τηλ 2310-206910

Χορηγός: Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης – ΕΕΑΑ

 

Εγκαίνια: 1 Φεβρουαρίου στις18:00 (Ετήσια γενική συνέλευση-κοπή πίτας 17:00)

 

Διάρκεια: 1 Φεβρουαρίου -22 Φεβρουαρίου 2023

Δευτέρα- Τρίτη-Πέμπτη- Παρασκευή: 10:00-14.00μμ

Τετάρτη: 10:00 – 20:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ