Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
34.6 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img

«Η κωμωδία ενός μεγάλου έρωτα» στον Αλέξανδρο

Η θεατρική παράσταση «Η κωμωδία ενός μεγάλου έρωτα» της Ελένης Ζάχου, σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Π. Μαρέτα παρουσιάζεται από τον Πολιτιστικό Φορέα «Έννεπε Μούσα» -Θέατρο της Ελπίδας , τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00’ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), σε διοργάνωση του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το έργο:
Στην υπόθεση του έργου, φαίνονται με περιπετειώδη τρόπο πράγματα , όταν ο έρωτας … μεγαλώνει . Ασχολούμαστε με τις σχέσεις στο ζευγάρι , αφού αποτελεί τον πυρήνα της κοινωνίας. Ένας παθιασμένος χορός στην αρχή. Και μετά .. ;! .. βλέπουμε εξελίξεις , προκλήσεις , ανατροπές κι εκπλήξεις μέχρι το τέλος .
Οι θεατρικές συνθήκες δημιουργούν όμορφη σκηνική ατμόσφαιρα ενώ η δράση ξετυλίγεται σαν ένας χορός “τάγκο”, στο λόγο και στην πράξη.
Οι καταστάσεις γεμίζουν το θεατή, παρασύροντάς τον στη δίνη τους . Επιπλέον διαδραστικές συνθήκες , τον κάνουν να αφήνει τα καθημερινά προβλήματα μακριά … και ίσως να βελτιώσει τη σχέση του.
“ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ Ν` ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ή μήπως ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ”
Συντελεστές:
Ερμηνεύουν :
κυρία Ασπασία : Μελπομένη Χριστολιάκου
κύριος : Μιλτιάδης Μαρέτας

Σύμβουλος σκηνογραφίας : Αμαλία Αλιφέρη
Επιμέλεια κουστουμιών : Κατ. Πηνελόπη
Επιμέλεια Φωτισμού – ήχων : Στέλιος Καλαμώ
Σκηνοθεσία : Μιλτιάδης Π. Μαρέτας

Κέντρο Πολιτισμού τηλ. 2310 589172

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ