Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
33.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img

«Η μεγαλύτερη φάτνη της Ευρώπης στην Θεσσαλονίκη» 

Για μια ακόμη φορά η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί με εκπληκτικές επίκαιρες κατασκευές που όχι μόνο εντυπωσιάζουν αλλά κυριολεκτικά διεκδικούν και κορυφαίες διακρίσεις σε όλη την Ευρώπη.

Αυτή τη φορά ο γνωστός καλλιτέχνης Βασίλης Μιχαηλίδης που στο παρελθόν δημιούργησε το «Το Πάρκο των Δεινοσαύρων», την ανατομία του ανθρωπίνου σώματος κ.α., κατασκεύασε όλη την ιστορία των Χριστουγέννων παρουσιάζοντας την μεγαλύτερη φάτνη της Ευρώπης, όπως χαρακτηρίζεται, πλαισιωμένη από το εντυπωσιακό παλάτι του βασιλιά Ηρώδη αλλά και τον αρχάγγελο Γαβριήλ που προσφέρει τον κρίνο στην Παναγία.

Όλα τα παραπάνω εκθέματα θα τα δείτε στον Πολυχώρο Πολιτισμού του ξενοδοχείου ‘NOUVELLE’ που βρίσκεται στο 7ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου (τηλ. 2310 686544).

Οι διοργανωτές, σε ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί τη φάτνη, με δωρεάν είσοδο και ότι για την προσέλευση των επισκεπτών θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται στις μέρες μας (υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, κτλ.) . Οι ώρες επισκέψεως είναι από τις 10 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.

 

Σημείωση: Προφανώς, λόγω της ισχύος των περιοριστικών μέτρων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές για να σας δώσουν οδηγίες σχετικά με την συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ