Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
34.3 C
Thessaloniki
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_img

«Η παρέα των ντετέκτιβ», το βιβλίο της έφηβης συγγραφέως Αποστολίας Κατσαβούνη 

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος και την έφηβη συγγραφέα Αποστολία Κατσαβούνη, το εφηβικό μυθιστόρημα με τίτλο: «Η παρέα των ντετέκτιβ». Το βιβλίο αυτό χωρίζεται σε τρία μέρη και παρακολουθεί τις περιπέτειες της Άννας, της Στέφης και του Γιάννη που θέλουν να γίνουν ντετέκτιβ.

Μία ημέρα μαθαίνουν για ένα μυστήριο στο καταφύγιο ζώων της πόλης τους, όπου τα σκυλιά πεθαίνουν, αλλά όχι από κάποια… αρρώστια. Επίσης, θα ενδιαφερθούν και για ένα άλλο μυστήριο. Κάποιος λερώνει με μελάνη τα πράγματα της καθηγήτριας των Αρχαίων στο σχολείο της Άννας. Αλλά γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως είναι εκδίκηση; Θα καταφέρουν άραγε οι φίλοι μας να λύσουν τα μυστήρια αυτά;

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Αποστολία Κατσαβούνη γεννήθηκε στις Σέρρες το 2007. Ένα απ’ τα αγαπημένα της πράγματα που έκανε στον ελεύθερο της χρόνο, ήταν το διάβασμα. Της αρέσουν πολύ τα βιβλία μυστηρίου. Κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι θα μπορούσε κι αυτή να δοκιμάσει να γράψει κι έτσι με τον καιρό το καλύτερο της χόμπι έγινε το γράψιμο. Εμπνέεται απ’ τη ζωή και την καθημερινότητα. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Εφηβικό Μυθιστόρημα

Σελίδες: 110

Διαστάσεις: 14,8×21 cm

ISBN: 978-618-85148-2-9

Τιμή: 12,72 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: Δεκέμβριος 2020

Εκδότης: Εκδόσεις Κέφαλος

Το βιβλίο: «Η παρέα των ντετέκτιβ», μπορείτε να το προμηθευτείτε στις Σέρρες από το βιβλιοπωλείο: «Σχολαρχείο» (Παναγή Τσαλδάρη 20), στη Θεσσαλονίκη από: «Το κέντρο του βιβλίου» (Γεωργίου Λασσάνη 3) και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο www.ekdoseiskefalos.gr.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ