Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
35.3 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ημέρα Γνωριμίας του CITY College στη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης

To Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, CITY College, στο πλαίσιο ενημέρωσης των νέων υποψήφιων φοιτητών, διοργανώνει ‘ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ’ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Μαρτίου και ώρα 18:00;  στην ΧΑΝ Θεσσαλονίκης (Πλατεία ΧΑΝΘ).

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των πτυχιακών (Bachelors) και μεταπτυχιακών προγραμμάτων (Masters) σπουδών που προσφέρονται στις Επιστήμες Διοίκησης και Οικονομίας, την Πληροφορική, την Ψυχολογία και την Αγγλική Φιλολογία. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών που τους ενδιαφέρουν, το πτυχίο του Πανεπιστημίου του Sheffield, τις επιλογές επαγγελματικής αποκατάστασης, τις προσφερόμενες υποτροφίες και για πολλά άλλα θέματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της ΧΑΝΘ.

Λίγα λόγια για το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, CITY College

Το CITY College είναι το Διεθνές Τμήμα (International Faculty) του Πανεπιστημίου του Sheffield και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Το Πανεπιστήμιο του Sheffield είναι ένα από τα παλαιότερα, μεγαλύτερα και καλύτερα κρατικά Πανεπιστήμια της Αγγλίας. Στις παγκόσμιες κατατάξεις βρίσκεται συνεχώς ανάμεσα στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (QS Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων 2018). To Διεθνές Τμήμα CITY College προσφέρει πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου του Sheffield. Στους αποφοίτους απονέμεται το πτυχίο του Πανεπιστημίου του Sheffield απευθείας από το βρετανικό Πανεπιστήμιο.

Πληροφορίες:
2310 275575, 224026
www.citycollege.sheffield.eu

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ