Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
35.3 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img

INTIMATE International Shorts Festival

INTIMATE International Shorts Festival. Το νέο και ιδιαίτερο θεματικό φεστιβάλ, που διεξάγεται για πρώτη χρονιά στο πλαίσιο του TiSFF, θα προβάλει ταινίες ποιοτικού σύγχρονου σινεμά που εξερευνούν : τις σχέσεις, την αγάπη, την οικειότητα, το ρομαντισμό, τον αισθησιασμό, τον πόθο, την σεξουαλικότητα …την ανάγκη για ανθρώπινη “επαφή“!

 

Το INTIMATE στοχεύει να αγγίξει το κοινό χωρίς να αποφεύγει την οικειότητα και την αισθησιασμό στην οθόνη. Η οικειότητα και ο αισθησιασμός είναι από τα λίγα θέματα που μπορούν ακόμη να αναστατώσουν το κοινό, είτε αναπαρίστανται με ιδιαίτερα γραφικό τρόπο είτε απλώς υπονοούνται. Παραμένει μια αύρα αμηχανίας γύρω από το θέμα και μια επιφυλακτικότητα να παραδοθεί κανείς στην οθόνη. Σε αντίθεση με το γέλιο ή το φόβο, το “ερεθιστικό” δεν φαίνεται να είναι μια εμπειρία που εύκολα μοιράζεται το κοινό.

 

Τέτοιες ιστορίες μοιράζεται και η νέα καμπάνια του φεστιβάλ “personal”, με ανθρώπους που επηρεάζονται και γίνονται ένα με τις ταινίες αυτές, κάνοντάς τες να μοιάζουν δικές τους.

Οι προβολές του INTIMATE θα διαρκέσουν μία ημέρα, Κυριακή 20 Οκτωβρίου, από τις 16:00 έως τις 23:30 στις αίθουσες Φρίντα Λιάππα και Τόνια Μαρκετάκη στην Αποθήκη Δ΄ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκη.

 

To #onenightstand με το σινεμά του INTIMATE θα κλείσει με ένα στενό συναπάντημα face to face αμέσως μετά τις προβολές στο φουαγέ της Αποθήκης Δ΄στο Λιμάνι, και ένα ποτήρι κρασί προσφορά του πιο intimate bar της πόλης του Μπαρ Θερμαϊκός – Thermaikos Bar!

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών του INTIMATE στην επίσημη ιστοσελίδα: www.intimatefest.com

INTIMATE FESTIVAL Personal – Affection

https://www.facebook.com/IntimateFest/videos/2260887854020565/

 

INTIMATE FESTIVAL Personal – Botanica

https://www.facebook.com/IntimateFest/videos/392183515002434/

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ