Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
26.8 C
Thessaloniki
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
spot_img

Καλαμαριά: Φωτίζεται και το τελευταίο τμήμα της οδού Σουρμένων

Στην υπογραφή του έργου για την κατασκευή δικτύου φωτισμού προχώρησε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ναταλία Παντελίδου και τον ανάδοχο του έργου.

Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους στην οδό Σουρμένων, από την Τριπόλεως μέχρι την Αλ. Παπάγου, τελειώνει με την κατασκευή του  υπόγειου δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Οι τέσσερις κολώνες φωτισμού θα έχουν ύψος 9m,θα φέρουν φωτιστικό τύπου LED, χαμηλής κατανάλωσης,  σύμφωνα με την φωτοτεχνική μελέτη της οδού καιθα τοποθετηθούν στο τμήμα του πεζοδρομίου, που συνορεύει με την περίφραξη του  αύλιου χώρου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Καλαμαριάς.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 20.352,02 ευρώ.

«Έχω πει και στο παρελθόν και θα επιμένω ότι πάντοτε καταγράφουμε τα αιτήματα των πολιτών και προχωράμε στην επίλυση των προβλημάτων. Άλλο ένα έργο καθημερινότητας ξεκινάει ικανοποιώντας όχι μόνο τους περίοικους, αλλά και τους αθλητές που καθημερινά προπονούνται στο ΔΑΚ. Μαζί διαμορφώνουμε τα έργα», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ