Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
34.6 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img

Καλοκαιρινές προβολές στo φως των αστεριών, στα Σινέ Άλσος και Παράδεισος

Οι φίλοι της 7ης Τέχνης δίνουν ραντεβού όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος «μες στα θερινά τα σινεμά» του δήμου Νεάπολης-Συκεών, στις δύο μικρές αυτές οάσεις που εφοδιάστηκαν με τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες και συνέθεσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολής που θα κρατήσει συντροφιά σε όλους όσοι επιλέξουν τη Δενδροφυτεία και την περιοχή Στρεμπενιώτη για απολαυστικές ανάσες δροσιάς και κινηματογραφικής περιπλάνησης κάτω από το φως των αστεριών.
Είκοσι κινηματογραφικές επιτυχίες από τον ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνή κινηματογράφο για τους μεγάλους, αλλά και παιδικές ταινίες για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους, επιλέχθηκαν και θα προβληθούν στο Σινέ «Παράδεισος» και το Σινέ «Άλσος» από τις 25 Ιουνίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου στους δύο Δημοτικούς Θερινούς Κινηματογράφους.
«Επιμένουμε να ταξιδεύουμε τους πολίτες για ένα ακόμα καλοκαίρι με ‘‘Θέα στον κόσμο’’ σε μια εποχή που η αισθητική γίνεται ολοένα πιο επιφανειακή και αναλώσιμη. Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ), συνεχίζει να προσφέρει στους δημότες, αλλά και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της πόλης, διασκέδαση και ψυχαγωγία προσιτή αλλά και υψηλών προδιαγραφών», τονίζει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης καλώντας όλους για άλλη μια χρονιά να βυθιστούν στη μαγεία του κινηματογραφικής οθόνης και να απολαύσουν  μοναδικές βραδιές τέχνης.
Οι προβολές ξεκινούν με την ταινία «Το τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη που θα προβληθεί στις 25,26 και 27/6 στο Σινέ «Άλσος» και στις 28,29,30/6 και 1/7 στο Σινέ «Παράδεισος».
Δείτε το πρόγραμμα προβολών: therina cinema-programma

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ