Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
34.3 C
Thessaloniki
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_img

Κοπή πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε χθες (22/1) σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνου, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καλή χρονιά με υγεία και ομόνοια.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, κατά τον χαιρετισμό του είπε χαρακτηριστικά: «Να κάνουμε αυτό που μας μάθανε οι παππούδεςμας, να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα παρακάτω, να τον κάνουμε καλύτερο, πιο φιλικό κι εμείς μέσα μας να αισθανόμαστε αυτήν την ψυχική γαλήνη, που θα μας κάνει να είμαστε και προς τα έξω χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Καλή χρονιά να έχει ο καθέναςξεχωριστά και κυρίως η Καλαμαριά μας».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κυρατζής ευχήθηκε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους να έχουνε μία χρονιά με υγεία και μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι μία δύσκολη χρονιά, έχουμε εκλογές μπροστά μας. Να είμαστε όλοι γεροί και ο αγώνας αυτός που θα γίνει για τις εκλογές, να είναι μέσα στο πλαίσιο που επιτρέπει ο πολιτικός διάλογος και ο πολιτικός πολιτισμός».

Στη εκδήλωση τραγούδησε η μεικτή χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς, το κομμάτι του Σταύρου Κουγιουμτζή, «Καλαμαριά»υπό την διεύθυνση του μαέστρου, Γιάννη Κούκα, ενώ το παρόν έδωσαν η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ελένη Φύκα, εκπρόσωπος της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος και εκπρόσωποι φορέων της Καλαμαριάς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ