Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
37.3 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
spot_img

«Κύκλος Ομιλιών για Ψυχολογική Ενδυνάμωση» με τον Ιάκωβο Μαρτίδη

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία  Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου διοργανώνει «Κύκλο Ομιλιών για Ψυχολογική Ενδυνάμωση», με τον Ιάκωβο Μαρτίδη, ψυχίατρο  – συγγραφέα, στο Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» (Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο-Κορδελιό, είσοδος από οδό Μοναστηρίου), στις 12/2 & 5/3, ώρα 18:00΄, με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό.

 

Πρόγραμμα Oμιλιών:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Ώρα έναρξης: 18:00

Θέμα: ΠΟΝΟΣ: ΠΗΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ή ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΑΛΛΑΓΩΝ;

Ψυχολογική θεώρηση του πόνου και της αντιμετώπισής του

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ2023

Ώρα έναρξης: 18:00΄

Θέμα : ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ή ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; 

ΑΙΤΙΑ  (αίτια και όχι αιτία) ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

 

Σύντομο βιογραφικό Ιάκωβου Μαρτίδη

Ο Ιάκωβος Μαρτίδης πέρασε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και τελείωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Κοινωνική Ψυχιατρική.

Είναι μέλος επιστημονικών   εταιρειών που ασχολούνται με την ψυχική υγεία και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής και  Συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας.

Από το 1993 διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια και ψυχοθεραπευτικές ομάδες.  Πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Ελληνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, εκπαιδεύει δημόσιους υπαλλήλους πάνω σε θέματα που άπτονται της ειδικότητάς του.

Εργάζεται ως ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και οικογενειακός σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη και στη Δράμα.

Συγγραφέας των βιβλίων: Η αγάπη στην πρίζα (2011, 6η έκδοση), Τα μυστικά των άλλων (2013, 4η έκδοση), Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά (2016, 10η έκδοση), Το μήλο πάνω από τη μηλιά (2018, 4η έκδοση), Ο καφές, η γέφυρα και ο Μαντέλα (2020, 2η έκδοση).

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία μετην Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ