Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
37.3 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
spot_img

Μαλλιάρης-Παιδεία: Δωρεά Η/Υ στις δημοτικές βιβλιοθήκες του Δήμου Παύλου Μελά

Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών έκανε ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία για χρήση από το προσωπικό και τους αναγνώστες των τεσσάρων δημοτικών βιβλιοθηκών του Δήμου Παύλου Μελά (Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, Νικόπολης), στα πλαίσια των δράσεων του για την προώθηση του βιβλίου. Η δωρεά περιλαμβάνει τρία (3) σετ σύγχρονων μονάδων υπολογιστών για το προσωπικό και έξι (6) σετ για το κοινό καθώς και ένα τρόλεϊ μεταφοράς βιβλίων.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 από τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Παύλου Μελά κ. Παντελή Νιγδέλη, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», στη Σταυρούπολη, όπου εδρεύει η Αντιδημαρχία και η Διεύθυνση Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά.

Ο κ. Αντώνης Μαλλιάρης, μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του οργανισμού κ. Φώτη Κουτσαμπάρη, μετά την παράδοση, ξεναγήθηκαν στη δημοτική βιβλιοθήκη της Σταυρούπολης, από τον κ. Νιγδέλη, τον κ. Τριαντάφυλλο Κουρούκλα, προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτισμού, την κ. Μαρία Γκαμπρέλα, υπεύθυνη της βιβλιοθήκης και τον κ. Ευστάθιο Αναστασιάδη, Διευθυντή Παιδείας-Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά.

Στη φωτογραφία από αριστερά Μαρία Γκαμπρέλα, Φώτης Κουτσαμπάρης, Παντελής Νιγδέλης, Αντώνης Μαλλιάρης, Ευστάθιος Αναστασιάδης, Τριαντάφυλλος Κουρούκλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ