Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους και συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τους Onirama και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα γίνει η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Τον προγραμματισμό παρουσίασε σήμερα, 25/11, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο.
Ο κ. Αγγελούδης ανακοίνωσε επίσης ότι η υποδοχή του νέου έτους 2025 θα γίνει στο τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο, ο οποίος θα έχει ειδικό φωτισμό την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς “που θα αναδεικνύει το μεγαλείο του”, όπως είπε ο δήμαρχος.
Στην πλατεία Λευκού Πύργου, το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή με γνωστούς dj.