Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
31.9 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
spot_img

Με μεγάλη επιτυχία οι Θεατρικοί Μαθητικοί Αγώνες «ακτίς ονείρου»

Παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές, ενθουσιασμένα πρόσωπα και… πολλά βραβεία είχαν οι 22οι Θεατρικοί Μαθητικοί Αγώνες “ακτίς ονείρου” που διοργάνωσαν και τη φετινή χρονιά τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης από 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση περιέλαβε φέτος 16 θεατρικές ομάδες και 20 παραστάσεις στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, που παρουσιάστηκαν στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου, η οποία πλημμύρισε από ενθουσιώδεις φωνές και χειροκροτήματα.

Συνολικά 350 μαθητές σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από την Ελλάδα και την Κύπρο και 25 εκπαιδευτικοί ανέβηκαν στη σκηνή της «ακτίδας ονείρου», που φώτισε και ζέστανε και φέτος τις καρδιές και τις ψυχές όλων.

Η διοργάνωση επισφραγίστηκε με μια λαμπερή τελετή λήξης, την οποία παρουσίασαν ο τηλεοπτικός παρουσιαστής – ραδιοφωνικός παραγωγός –συγγραφέας Γιάννης Σερβετάς και η ηθοποιός – πρωταγωνίστρια της καλοκαιρινής παραγωγής του ΚΘΒΕ «Πλούτος» Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Οι πανηγυρισμοί των παιδιών για τα βραβεία που παρέλαβαν, τα έντονα συναισθήματά τους και η συγκίνηση στα πρόσωπα όλων είναι η επιβράβευση για τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης!

Το Σχολείο ευχαριστεί πολύ όλους, συμμετέχοντες, γονείς και κοινό, που για ακόμη μια φορά έδωσαν το «παρών» σε ένα φεστιβάλ το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ