Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
31.6 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img

Μεγαλύτερο και με αυξημένες συμμετοχές  το εκθεσιακό «δίδυμο» Infacoma-Aquatherm Athens 2018

Έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του είναι το διεθνές εκθεσιακό «δίδυμο» Infacoma-Aquatherm Athens 2018, το μεγαλύτερο γεγονός για τη δόμηση, τις κατασκευές, την ανακαίνιση, τη μόνωση, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την ενέργεια και τις τεχνολογίες νερού. Infacoma και Aquatherm θα πραγματοποιηθούν από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο επιφάνειας 12.000 τ.μ. του MEC Παιανίας, υπό την οργανωτική ευθύνη των ΔΕΘ-Helexpo και Be Best.

Το γνωστό εκθεσιακό «δίδυμο», το οποίο συστήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Αττική και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, επιστρέφει φέτος μεγαλύτερο και με σημαντικά αυξημένες συμμετοχές, που φτάνουν τις 220 (άμεσοι και έμμεσοι εκθέτες).

Η Aquatherm αποτελεί ένα παγκοσμίου φήμης εκθεσιακό brand της Reed Exhibitions, με αποκλειστική παρουσία για τα Βαλκάνια και την Τουρκία, ενώ η Infacoma συνιστά έκθεση-θεσμό για τον κλάδο εντός και εκτός Ελλάδος εδώ και 34 χρόνια, παράμετροι που ενισχύουν τον διεθνή χαρακτήρα των δύο εκθέσεων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τεχνικές και τεχνολογικές εξελίξεις στους κλάδους δόμησης, ανακαίνισης, θέρμανσης, μονωτικών υλικών και κουφωμάτων, κλιματισμού, διαχείρισης νερού, εξοικονόμησης ενέργειας, πισίνας και spa για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες. Στο πλαίσιο των δύο εκθέσεων θα αναδειχθούν οι τάσεις γύρω από την ανακαίνιση και τη δόμηση, τις «πράσινες» κατασκευές, τα προϊόντα αιχμής και τις λύσεις που προσφέρουν, καθώς επίσης και οι οικονομικά προσιτές εφαρμογές, η χρηστή διαχείριση της ενέργειας και των υδάτινων πόρων, αλλά και οι δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης ποικίλων δομών. Το «παρών» θα δώσουν, μεταξύ άλλων, οι μεγαλύτερες εταιρείες των κλάδων παραγωγής προϊόντων αλουμινίου και κουφωμάτων, καθώς και υαλοπινάκων.

Ξεχωριστή βαρύτητα έχει δοθεί στον τομέα του εξοπλισμού και της κατασκευής εγκαταστάσεων πισίνας, spa και σάουνας.

Οι Infacoma & Aquatherm Athens 2018 βρίσκονται δίπλα και στην τουριστική αγορά και καλούν τους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, μεσαίων ξενοδοχείων και τουριστικών διαμερισμάτων, καθώς και μικρών καταλυμάτων από όλη τη χώρα, να επισκεφθούν τις εκθέσεις και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις τελευταίες και καινοτόμες κατασκευαστικές και σχεδιαστικές τάσεις, τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικές εφαρμογές και τους πιο αποτελεσματικούς και προσιτούς οικονομικά τρόπους ενεργειακής θωράκισης των μονάδων τους. Στο πλαίσιο των δύο εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικά σεμινάρια και ημερίδες.

Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών διατίθεται δωρεάν μεταφορά από και προς το MEC Παιανίας με λεωφορεία της διοργάνωσης, από τον σταθμό Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ειδικότερα, καθ’ όλη τη διάρκεια των εκθέσεων θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς των επισκεπτών από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανά 60 λεπτά, καθώς και από και προς τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» ανά 30 λεπτά.

Το ωράριο λειτουργίας των εκθέσεων είναι το εξής: Παρασκευή 9/2 16:00-21:00, Σάββατο και Κυριακή (10/2 και 11/2) 10:00-21:00 και Δευτέρα 12/2 10:00-20:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ