Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
34.3 C
Thessaloniki
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_img

Μουσικές βραδιές στα μνημεία της Θεσσαλονίκης

Μουσικές βραδιές στα μνημεία της πόλης διοργανώνονται μέσα στον Ιούλιο, με πρώτη την συναυλία στο Βυζαντινό Λουτρό, την Δευτέρα 10 Ιουλίου, ώρα 21.00′,  με βιολί, άρπα και θέρεμιν. Ερμηνεύουν οι μουσικοί Γκρέτα Παπά (βιολί), Μαρία-Χριστίνα / MC & the 7 pedals (άρπα) και May Roosevelt (θέρεμιν).  Είσοδος: ελεύθερη / περιορισμένες θέσεις με σειρά προτεραιότητας

Τις επόμενες ημέρες:

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017
Αρχαιολογικός χώρος ανακτόρου του Γαλερίου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας & Ροτόντα, 21:00
Symphony of Chaos and Order
Ηχητική εγκατάσταση (Γαλεριανό συγκρότημα) και περφόρμανς (Ροτόντα) του καλλιτεχνικού σχήματος «Ο+Α» (Bruce Odland και Sam Auinger) σε επιμέλεια των Elena Sorokina & Bonaventure Soh Bejeng Ndikung.

Παρουσιάζεται στο πλαίσιο της Documenta 14 σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το πρόγραμμα Artecitya του Goethe-Institut Thessaloniki και της ΔΕΘ – Helexpo και την ArtBOX Creative Arts Management.

Είσοδος: Ροτόντα / ελεύθερη με τήρηση σειράς προτεραιότητας.
Το Γαλεριανό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει την εγκατάσταση θα είναι κλειστό. Το ηχητικό αποτέλεσμα θα διαχέεται στο δημόσιο χώρο της πλατείας Ναυαρίνου.

19 – 25 Ιουλίου 2017
Μουσείο & Ωδείο Ρωμαϊκής Αγοράς, Βυζαντινό Λουτρό
St George International Music Festival & Academy
Κύκλος συναυλιών που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Μουσική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

– Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, Βυζαντινό Λουτρό, 21:00 – Συναυλία με έργα Μπαρόκ
– Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, Βυζαντινό Λουτρό, 21:00 – Συναυλία σπουδαστών Θερινής Ακαδημίας
– Σάββατο 22 Ιουλίου 2017, Μουσείο Ρωμαϊκής Αγοράς, 20:00 – Antonio Vivaldi, Il virtuoso di Venezia
– Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, Ωδείο Ρωμαϊκής Αγοράς, 21:00 – Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και S.C.Wind Band του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης

Είσοδος: ελεύθερη

24 Ιουλίου 2017
Επταπύργιο, 19:00
Εκδήλωση Μνήμης
Εκδήλωση μνήμης για την αποκατάσταση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών.
Είσοδος: ελεύθερη

πηγή: Thestival

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ