Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
34.6 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ολλανδές blogger “γεύτηκαν” Θεσσαλονίκη σε press trip του Οργανισμού Τουρισμού

Την «άλλη» Θεσσαλονίκη,την περισσότερο δροσερή ,τη Θεσσαλονίκη των γεύσεων που είναι συνδεδεμένη με το «χαλαρά», τη νεανική διασκέδαση, το shopping, τη νυχτερινή ζωή και τα ξεχωριστά κοκτέιλ αναζήτησαν στην πόλη δυο bloggers από την Ολλανδία.

Οι Ολλανδές Kim de Jager και Larissa Celine Hendriks ήρθαν πριν από λίγες ημέρες συμμετέχοντας σε press trip για λογαριασμό της ιστοσελίδας www.misterdaily.nl το οποίο διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών.

Ο ιστότοπος MisterDaily αποτελεί ένα online lifestyle περιοδικό με 65.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα.Απευθύνεται κυρίως σε ανδρικό κοινό και επικεντρώνεται σε ταξίδια , δραστηριότητες ,σπορ , γαστρονομία, design και πολιτισμό.

Η Θεσσαλονίκη αποδείχθηκε για τις δύο bloggers ιδανική πόλη όσον αφορά τα ενδιαφέρονται του MisterDaily και φιλοξενήθηκαν για τρεις ημέρες με διανυκτερεύσεις που προσέφερε η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Οι Ολλανδές blogger  γνώρισαν πρώτα τη Θεσσαλονίκη της Ιστορίας και του Πολιτισμού με επισκέψεις σε ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία, σε σημεία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και αρχιτεκτονικής. Κατόπιν γνώρισαν τα «μέρη που ο επισκέπτης μπορεί να νιώσει τον μοντέρνο ρυθμό της πόλης». Λαδάδικα, παραλία, παλιές αγορές, ταξίδι με τον «Κωνσταντή» στις ακτές του Αγίας Τριάδας, Άνω Πόλη, Ροτόντα, Λευκός Πύργος, Ρωμαϊκή Αγορά, Γαλεριανό συγκρότημα, Αχειροποίητος, μονή Βλατάδων, Άγιος Δημήτριος, Καμάρα είναι τα σημεία αναφοράς του προγράμματος που ακολούθησαν. Για να γευτούν τα πιάτα της Θεσσαλονίκης προτίμησαν ένα ουζερί και μία παραδοσιακή ταβέρνα στην κεντρική αγορά της πόλης. Τα πρώτα ρεπορτάζ  που ήδη ανάρτησαν έχουν σχέση με τα εξαιρετικά κοκτέιλ που απόλαυσαν στην πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ