Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
34.3 C
Thessaloniki
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_img

“Παιδιά Εν Δράσει” στην παραλία Ορφανίου Καβάλας

Τα «Παιδιά Εν Δράσει» διοργανώνουν για 10η χρονιά  το ευρωπαϊκό  πρόγραμμα κινητικότητας νέων με τίτλο “Beyond Borders”. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν 100 νέοι από 10 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου στην κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ στην παραλία Ορφανίου (Καβάλα).

Το πρόγραμμα “Beyond Borders” θα εξελιχθεί παράλληλα με το πρόγραμμα φιλοξενίας ατόμων με αναπηρίες, το οποίο και υλοποιείται κάθε χρόνο από την κατασκήνωση. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος “Beyond Borders”  θα λάβουν μέρος σε μία σειρά βιωματικών και εκπαιδευτικών εργαστηρίων,  με σκοπό να συντονίσουν και να υλοποιήσουν καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες  για τους κατασκηνωτές με αναπηρία.

Παράλληλα, έχει σχεδιαστεί  ένα πλούσιο ψωχαγωγικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με πάρτυ, μουσικές συναυλίες, αθλητικούς διαγωνισμούς, βραδιές γεύσεων και αισθήσεων.
Υπάρχουν 20 (είκοσι) περιορισμένες θέσεις συμμετοχής για όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με κόστος 100€. Η συμμετοχή περιλαμβάνει μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη, διαμονή, 4 γεύματα την ημέρα, συμμετοχή στις δραστηριότητες, στα πάρτι και στις συναυλίες. Για τις αιτήσεις ακολουθείστε το λινκ : https://goo.gl/forms/IGrukD42ajZLkjlJ3

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από το Erasmus + KA1 Ανταλλαγές Νέων και στοχεύει στην προώθηση της συνύπαρξης και της συνεργασίας μεταξύ νέων με ή χωρίς αναπηρία.

Beyond Borders
26 Αυγούστου – 06 Σεπτεμβρίου
Παιδική κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ (www.tsaftsouf.gr)

Διοργάνωση
Παιδιά Εν Δράσει
www.kidsinaction.gr
www.facebook.com/kidsinaction

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ