Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2025
8.2 C
Thessaloniki
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2025
spot_img

Παράσταση Αφήγησης στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής

Παράσταση Αφήγησης στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης παρουσιάζει η Action Art., το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ.

“Την ώρα του λυκόφωτος θα αφηγηθούμε λαϊκά παραμύθια και θρύλους διαχρονικούς, ζοφερούς, ιστορίες τρόμου και μαύρου χιούμορ, απ΄όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Οι ιστορίες τρόμου και του μαύρου χιούμορ είναι παλιές όσο και ο ίδιος ο άνθρωπος. Ένιωθε ευχαρίστηση και φόβο όταν τις άκουγε. Ένιωθε ευχαρίστηση γιατί καταλάβαινε ότι είναι μόνο ιστορίες και διαπίστωνε ότι δεν ήταν ο μόνος που φοβόταν! Ήταν ένας τρόπος να αντιμετωπίζει τα συναισθήματά του και να μαθαίνει για τους κινδύνους του κόσμου, της φύσης, τις δικές του αντιδράσεις. Ήταν ένας τρόπος να διακωμωδεί τον φόβο του!

Υπάρχουν σε όλους τους λαούς ιστορίες και έθιμα όπως τα μασκαρέματα, οι μεταμφιέσεις, οι ιστορίες την περίοδο των Χριστουγέννων”.
Αφήγηση : Ροδάνθη Δημητρέση
Τραγούδι: Γιούλα Μιχαήλ
Πιάνο: Θανάσης Μπιλιλής

 

Η ομάδα της Action Art
τηλ. επικοινωνίας 2310 271978

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ