Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
34.6 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img

Πέθανε ο Ηλίας Τζαφέρης, δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “Στο Καρφί”

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ο δημοσιογράφος και εκδότης, Ηλίας Τζαφέρης, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τους συναδέλφους του. Ο δημοσιογράφος, Ηλίας Τζαφέρης ήταν εκδότης της εφημερίδα «Στο Καρφί» και των site Lykavitos.gr και Moneypress.gr.

Σε δημοσίευμα του το lykavitos.gr αναφέρει πως ο Ηλίας Τζαφέρης ήταν 34 χρόνια στο κόσμο της δημοσιογραφίας και είχε σημαντική εμπειρία σε όλα τα μέσα (τηλεόραση, εφημερίδες, site, ραδιόφωνο), αναλαμβάνοντας καίρια πόστα στα μέσα όπου εργαζόταν.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Τζαφέρης

Ο εκλιπών ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1990 από τον Flash 96.1 Radio.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Alpha, στον οποίο αναλαμβάνει χρέη αρχισυντάκτη από το 2000 ως το 2002, ενώ στη συνέχεια «μετακομίζει» στην εφημερίδα «Το Άρθρο», για λογαριασμό της οποίας εργάζεται από το 2007 ως το 2011.

Ακολουθεί η στροφή σε έντυπα κυρίως οικονομικού περιεχομένου, αναλαμβάνοντας για ένα χρόνο αρχισυντάκτης στην «Ημερησία», ενώ στη συνέχεια ιδρύει την εταιρία HT Press Online, η οποία είχε υπό τη σκέπη της δύο ενημερωτικά sites: το Lykavitos.gr και το Moneypress.gr.

Μεγάλο βήμα στην καριέρα του αποτελεί το ότι πέρασε στα χέρια του η εφημερίδα «Καρφί», ακολουθώντας τα χνάρια του ιστορικού εκδότη της, Νίκου Κακαουνάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ