Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
35.3 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ρομποτική για νήπια στην Υδρόγειο

Νέα τμήματα ρομποτικής για νήπια διοργανώνει η Υδρόγειος, το Φεβρουάριο, τα οποία θα διαρκέσουν έως το Μαΐο και θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα.
“Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα με τη ρομποτική σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για μικρά παιδιά (νήπια). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-6 ετών. Δηλώστε συμμετοχή στα τμήματα.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη κοινωνικών και δημιουργικών δεξιοτήτων μέσω ειδικών σεναρίων που στηρίζονται στο παιχνίδι. Τα παιδιά μέσω των βιωματικών εργαστηρίων εκπαιδευτικής ρομποτικής, θα κατασκευάσουν  μηχανισμούς και θα δώσουν εντολές σε ειδικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα με σκοπό την επίλυση απλών προβλημάτων μηχανικής και προγραμματισμού. Σκοπός είναι να εξερευνήσουν τις θετικές επιστήμες μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και θα γίνονται σε ειδικά εργαστήρια ρομποτικής για μικρά παιδιά. Το μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο και θα γίνονται με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά σε έναν εκπαιδευτικό χώρο 400m2. Η Υδρόγειος είναι η πρώτη σχολή στην Ελλάδα που διεξάγει οργανωμένα τμήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής από  το 2009. Διαθέτει πολυετή πείρα στα τμήματα ρομποτικής παρέχοντας ολοκληρωμένα ετήσια προγράμματα προσαρμοσμένα και στις ηλικίες, αλλά και στις γνώσεις που αποκτά κάθε παιδί από προηγούμενες τάξεις που έχει παρακολουθήσει”, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Ενημερωθείτε και κλείστε θέση στο www.idrogios.com

Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών και άνω.

Διάρκεια: Φεβρουάριος – Μάιος

Συχνότητα: 1 φορά την εβδομάδα.

 

Υδρόγειος ,

Παπαναστασίου 150, Χαριλάου,

τ.κ. 542 49, Θεσσαλονίκη, τηλ.2310 328 797

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ