Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
33.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img

Στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας η συνάντηση για την ορεινή και δρόμου ποδηλασία

Απομένουν λίγες ημέρες για το επόμενο μεγάλο ραντεβού για τους φίλους της ορεινής και δρόμου ποδηλασίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο και πάλι για την περιοχή της αυπακτίας, στην πανέμορφη περιοχή της Άνω Χώρας. Οι φανατικοί φίλοι της αγώνα αναμένεται να δώσουν και φέτος, για 7η συνεχή χρονιά, εντυπωσιακό παρών, στον αγώνα που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Αυγούστου, σε ένα από τα  πιο όμορφα σημεία της Ορεινής Ναυπακτίας.

Διοργανώτρια είναι η Μη κερδοσκοπική  Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος  Πράσινο+Μπλε, στην προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας, σε συνεργασίαμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Ναυπακτίας, προσκαλούν τους φίλους της ποδηλασίας σε έναν καθιερωμένο και καταξιωμένο αγώνα, σε μια πανέμορφη τοποθεσία.

Συνεργαζόμενοι: Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, Δασαρχείο, Τροχαία, ΠυροσβεστικήΝαυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, η ομάδα mtbXepertστη σήμανση των χωμάτινωνδιαδρομών και την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων, καθώς και η τοπική κοινότητα Άνω Χώρας.

Το Σάββατο 26/08/2016, στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 35 χλμ. και την Κυριακή 27/08, στις 10:30 π.μ. οι δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας απόστασης 26χλμ. (μικρή διαδρομή) και 40χλμ. (μεγάλη διαδρομή). Επίσης την Κυριακή 27/08 (10:30) θα υλοποιείτε το Juniorbike από 4-9 ετών στην πλατεία της εκκλησίας, ενώ θα έχει προηγηθεί το “Αντάμωμα” το προηγούμενο βράδυ (21:00), στην κεντρική πλατεία της Άνω Χώρας με φιλέματα μεταξύ των αγωνιζόμενων, των επισκεπτών και των κατοίκων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, έως τις 14 Αυγούστου, στις 24:00, γίνονται στο επίσημο siteτου αγώνα, το www.bike.prasinomple.gr και για video κλικ ΕΔΩ

«Ένας τόπος που αξίζει να γνωρίσεις»

Η Ορεινή Ναυπακτία, όπως περιγράφουν οι διοργανωτές, είναι πράγματι μια περιοχή πολύ ιδιαίτερη και μοναδική, από τους ομορφότερους τόπους της Ελλάδας κατάλληλος και για χειμερινές αλλά και για καλοκαιρινές αποδράσεις. «Ένας τόπος που αξίζει να γνωρίσεις». Ένας τόπος με παράδοση, φιλόξενος με άπλετη φυσική ομορφιά,που αξίζει να επισκεφθείς και να γνωρίσεις. Σε υψόμετρο 1100 μ. σε απόσταση 55 χλμ. από τη Ναύπακτο και 270 χλμ από την Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ