Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
31 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
spot_img

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τον 7ο Λαϊκό Δρόμο “Παναγιώτης Αφαλής”

Με τους καλύτερους οιωνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαΐου ο 7ος Λαϊκός Δρόμος «Παναγιώτης Αφαλής» καθώς οι αιτήσεις συμμετοχής που έχουν ήδη υποβληθεί πλησιάζουν τις 6.000, ενώ παράλληλα το οργανωτικό κομμάτι που προβλέπει ακόμη και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την άρτια διεξαγωγή του έχει ολοκληρωθεί.

Στην κατεύθυνση αυτή θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους περισσότεροι από 135 εθελοντές, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα δρόμου έχουν υποβάλλει πολίτες από ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης αλλά και από όμορους νομούς.

Οι διαδρομές

Σύμφωνα με τα στοιχεία περίπου το 75% των δρομέων έχει επιλέξει τη διαδρομή των 1.000 μέτρων η οποία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί μπροστά από το δημαρχείο Συκεών και ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου- Κασταμονής- Μητροπόλεως- Γληνού- Οδ. Ελύτη- Μ. Τριανταφυλλίδη- Ελ. Βενιζέλου- Ανδ. Παπανδρέου- Κύπρου- Ρ. Φεραίου- Επταπυργίου- Οδ. Φωκά- Ζαχ. Γουναρίδη- Καρόλου Κουν και τερματίζει στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».

Η διαδρομή των 5.000μ. θα ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα, στις 10 το πρωί από το δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, περ. Στρεμπενιώτη, πρώην δημαρχείο Νεάπολης) και ακολουθεί τις οδούς: Μιχαήλ Καραολή- Ελ. Βενιζέλου- Ανδρέου Δημητρίου- Ρ. Φεραίου- Καρόλου Κουν και τερματίζει επίσης στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».