Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
27 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
spot_img

Στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και για τη 202η Επέτειο από την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821 συμμετείχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού.

Συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Προγραμματισμού Αθηνά Αηδονά και την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα Δερμεντζοπούλου, ο Περιφερειάρχης παρακολούθησε την παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου.

Μετά το πέρας της παρέλασης ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε:

«Η παρέλαση που παρακολουθήσαμε ήταν εξαιρετική. Η Επανάσταση του 1821 μας διδάσκει, μας εμπνέει, μας οδηγεί. Αποτελεί το ορόσημο για την Ελλάδα της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της αυτοπεποίθησης και της ενότητας. Και σήμερα, αυτή τη μεγάλη ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, στέλνουμε από τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Εμείς οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση όσο μεγάλη, όσο δύσκολη κι αν είναι. Και με πίστη στις δυνάμεις μας, με θάρρος και συνέπεια, συνεχίζουμε με λίγα λόγια και πολλή δουλειά, να χτίζουμε τη Μακεδονία του 2030, μια Περιφέρεια ισχυρή, σύγχρονη και ανθρώπινη. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες! Χρόνια πολλά Ελλάδα!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ