Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
27 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
spot_img

Βιβλία των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία στο 26ο Παζάρι Βιβλίου, στην Κλαυθμώνος

Εβδομήντα (70) τίτλους των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία, με έκπτωση της τάξης του 70%, μπορούν να βρούνε, εκτός των άλλων, οι επισκέπτες στο 26ο Παζάρι Βιβλίου 2023, που άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στην Αθήνα. Στο σταντ 118 θα βρείτε βιβλία όλων των κατηγοριών (ιστορικά, λογοτεχνικά, παιδικά, μαγειρικής, ψυχολογίας, αρχιτεκτονικής κ.α.).

 

Το 26ο Παζάρι Βιβλίου 2023 διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Κεντρικό σύνθημα του Παζαριού, που θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, είναι:

«ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ»

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι έξι έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ! Στο 26ο Παζάρι Βιβλίου 2023, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 10.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη και  υπαίθρια εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

Το 26ο Παζάρι Βιβλίου 2023, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, λειτουργεί Καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ