Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
31 C
Thessaloniki
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
spot_img

Συνέδριο «Εστίαση: Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα»

Η Estiasi Greece και η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης, μας προσκαλούν στο Lazart Hotel, στην περιοχή Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Μαρτίου, για να παρακολουθήσουμε τις διεργασίες του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Συλλόγων Εστίασης, με τίτλο: «Εστίαση: Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα».

Εκπρόσωποι του κλάδου, άνθρωποι από την γαστρονομία, το marketing, τη διαφήμιση, την πολιτεία, τους θεσμούς τοποθετούνται και συζητούν για την εστίαση ως κυρίαρχο κλάδο στην Ελλάδα, για την άρρηκτη σχέση του με τον τουρισμό, για τους νόμους και τα αδιέξοδα που καλείται να διαχειριστεί, για τον πληθωρισμό και τις συνέπειες του, για την ενέργεια ως μάστιγα της τελευταίας περιόδου, για το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων, για την φορολογική συμμόρφωση, για τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες που έρχονται να δημιουργήσουν νέες ανάγκες. Πάνω από 20 ενότητες και πάνω από 30 ομιλητές θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα του συνεδρίου, το οποίο και ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Έπειτα από μια δύσκολη περίοδο, όπου δοκιμάστηκε ποικιλόμορφα η βιωσιμότητα του κλάδου της εστίασης, οι εκπρόσωποί του θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν λύσεις στα προβλήματα, τις παθογένειες και την καθημερινότητα, αλλά και να θέσουν τους νέους στόχους, να ιεραρχήσουν τις ανάγκες μιας νέας εποχής, μέσα από ένα διήμερο, πανελλήνιο συνέδριο στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Info:

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Εστίασης στη Θεσσαλονίκη

Τίτλος: «Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα»

Δευτέρα 6 Μαρτίου / 10:00-16:00

Τρίτη 7 Μαρτίου / 10:00-14:00

Τοποθεσία : Lazart Hotel , Κολοκοτρώνη 16, Σταυρούπολη

Συνδιοργάνωση: Estiasi Greece και Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης

 

*Παρακαλούμε, για κρατήσεις συμμετοχής, επικοινωνείτε με τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου: Lazart Hotel / www.lazarthotel.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ