Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
34.8 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img

Τα Πολιτισμικά Θεσσαλονίκης τώρα στο Ίντερνετ

Ο Οργανισμός Μαλλιάρης Παιδεία ανακοινώνει ότι η ιστοσελίδα «Πολιτισμικά Θεσσαλονίκης» (www.politismika.gr) μετά από τρίμηνη πιλοτική λειτουργία, είναι πλέον στη διάθεση των χρηστών του διαδικτύου με την αναβαθμισμένη μορφή της.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας μπορούν να ενημερώνονται για τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, οι οποίες παρουσιάζονται θεματικά σε ένα εύρος κατηγοριών, όπως Θέατρο, Κινηματογράφος, Μουσική, Εκθέσεις/Τέχνες, Βιβλίο, Αθλητισμός, Λογοτεχνία, Τουρισμός, Διασκέδαση, Προσφορές κ.ά.

Συγκριτικό πλεονέκτημα της ιστοσελίδας «Πολιτισμικά» αποτελεί το χρηστικό, διαδραστικό, διπλό «Ημερολόγιο Εκδηλώσεων», στο οποίο κατανέμονται οι εκδηλώσεις ανά ημέρα και ανά μήνα.

Εκτός από το «Ημερολόγιο Εκδηλώσεων», μπορεί να βρει κανείς νεότερα για τον καιρό, πρωτοσέλιδα εφημερίδων κ.ά.

Ο ιστότοπος «Πολιτισμικά» ξεκινάει με βάση την ενημέρωση για τα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και εμπλουτίζεται συνεχώς
με νέα και εκδηλώσεις από όλη την Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό, καλούνται οι φορείς, αλλά και ιδιώτες που διοργανώνουν εκδηλώσεις να στέλνουν τα δελτία τύπου στo e-mail: politismika@malliaris.gr ώστε να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα www.politismika.gr είναι ακόμη μια προσφορά του Οργανισμού Μαλλιάρης Παιδεία.

Πολιτισμικά Θεσσαλονίκης, Δ. Γούναρη 39, Καμάρα, τηλ. 2310277113, εσ. 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ