Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
37.3 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
spot_img

Τετραήμερο εκδηλώσεων στο Μεσαίο Θεσσαλονίκης

Πρόγραμμα τετραήμερων εκδηλώσεων, με την ευκαιρία του εορτασμού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου Θεσσαλονίκης «Νέα Κοτυώρα». Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 3 Αυγούστου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 6 Αυγούστου, στο δημοτικό σχολείο Μεσαίου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017. ΩΡΑ 21.00’
Φανταστικό πάρτι με τους διασκεδαστές του «Τσιρκολίνο». Ξυλοπόδαρος, κλόουν, ταχυδακτυλουργός, face painter, μπαλονοκατασκευές. Βράβευση για το παιδικό τμήμα χειροτεχνίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017. ΩΡΑ 17.30’
Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ νέων και παλαίμαχων Αστραπής Μεσαίου με αθλοθέτηση του κυπέλου «Αναστάσιος Μαρμαρίδης» στη νικήτρια ομάδα από τον σύλλογο Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ». Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν διάφορες αθλοπαιδίες όπως: 100 μέτρα, σκυταλοδρομία, τσουβαλοδρομία, αυγοκουταλοδρομία, τράβηγμα σκοινιού και ακόντιο. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του χωριού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017. ΩΡΑ 19.00’
Μέγας εσπερινός με αρτοκλασία. Στη συνέχεια θα γίνει η περιφορά της εικόνας της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, εντός του χωριού με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και χορευτών του συλλόγου Μεσαίου.
ΩΡΑ 21.30’ Λαϊκό-ποντιακή βραδιά. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: λύρα Θωμάς Μπαϊρακτάρης, τραγούδι Γιάννης Δασκουλίδης, λύρα και τραγούδι Δημήτρης Χριστοφορίδης, λαϊκό τραγούδι Έφη Σιδροπούλου, μπουζούκι Βασίλης Γιαλετσής, κρουστά Γεώργιος Μαυρίδης, πλήκτρα Μιχάλης Σαλπικτής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017. ΩΡΑ 21.00’
Χορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή του μικρού χορευτικού τμήματος του Μ.Π.Σ Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ», του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αλέξανδρος» Κορδελιού Ευόσμου ΑΡΓΩ, του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος» και του μεγάλου χορευτικού τμήματος του Μ.Π.Σ. Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ