Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
31.6 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img

Το Τελλόγλειο και η Οικία Τέλλογλου στο 6ο Open House Thessaloniki

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα συμμετέχει στο 6ο Open House Thessaloniki, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25 – 26 Νοεμβρίου, με δωρεάν ξεναγήσεις σε δεκάδες κτίρια, δημόσια  και ιδιωτικά, κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και χώρους πολιτισμού.

Φέτος, ξεναγήσεις  θα πραγματοποιηθούν στο Τελλόγλειο και την Οικία Τέλλογλου.

Οικία Τέλλογλου (Αριστοτέλους 2): Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, 11.00 – 15.00. Τις ξεναγήσεις θα κάνουν οι επιμελήτριες του Τελλογλείου Αναστασία Πάκα και Χριστίνα Τσαγκάλια. Για την είσοδο στον χώρο απαιτείται από τους επισκέπτες  η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου στοιχείου δήλωσης ταυτοπροσωπίας.

Τελλόγλειο (Αγ. Δημητρίου 159Α): Κυριακή  26 Νοεμβρίου 2017, 10.00 -13.00. Τις  ξεναγήσεις θα κάνουν από την ομάδα του Open House οι: Ανδρέας Αγαθαγγελίδης, Κυριακή Τσιτουρίδου, Μαρία Σταυρούλη.

Δεν απαιτείται κράτηση.

Ιδέα που ξεκίνησε από το Λονδίνο και διαδόθηκε διεθνώς, το Open House στη Θεσσαλονίκη έχει ήδη πραγματοποιηθεί πέντε χρονιές. Κάθε χρόνο για ένα διήμερο, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό δωρεάν και η πόλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της.

Πληροφορίες στο www.openhousethessaloniki.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ