Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
27 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
spot_img

Βραδιές Πολιτισμού στο Φίλυρο από το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Συνεχίζονται αδιάλειπτα οι πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Τουρισμού του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη Ανατολή Κωνσταντινίδου, με τον προγραμματισμό θεατρικών βραδιών σε συνεργασία με τα τμήματα της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλύρου.

Με την αυλαία να ανοίγουν οι “Βενιαμίν” του συλλόγου, την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 6 μ.μ. θα παρουσιαστεί το παιδικό έργο “Οι μαθητευόμενοι μάγοι”, στο δημοτικό θεατράκι του δάσους Φιλύρου.

Το έργο είναι μία δημιουργία των μικρών ηθοποιών του Συλλόγου, με κείμενα και αυτοσχεδιασμό από τα παιδιά, με τη βοήθεια των δασκάλων τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

“Ερχόμαστε να χειροκροτήσουμε για ακόμα μία φορά τα παιδιά μας! Ο πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος της δημοτικής κοινότητας του Φιλύρου μας, επιτελεί σπουδαίο έργο, απασχολώντας δημιουργικά μικρούς και μεγάλους και ενισχύοντας επικουρικά αλλά ουσιαστικά το παραδοσιακό εκπαιδευτικό σύστημα με τα οφέλη της θεατρικής αγωγής“, τόνισε σε μήνυμά του ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ