Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Ξέφωτο

«Θα κάνεις αυτό που ξέρεις, όσο καλύτερα γίνεται και το πρόβλημα είναι των άλλων, πότε θα σε ανακαλύψουνε». Με αυτά τα λόγια του Μάνου Χατζιδάκι πορεύεται στο χρόνο και στην μουσική ο Λουδοβίκος των Ανωγείων που την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, εμφανίζεται στη μουσική σκηνή “Ξέφωτο”. Μαζί του, οι αιθέριες του τραγουδιού, Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή.

«Κι ο Έρωτας κι ο Θάνατος κι οι δυο με κυνηγούνε, του Θάνατου εξέφυγα τον Έρωτα φοβούμαι»

Όπως περιγράφουν οι συντελεστές: Μετά από πολύ καιρό, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται στο Ξέφωτο. Για δύο νύχτες, αφιερωμένες στον έρωτα. Το πάθος. Το ρομαντισμό. Τον παράδεισο και την κόλαση. Σε μια παράσταση που διηγείται πως ο Έρωτας κι ο Διάβολος βγαίνουν μαζί τα βράδια.

Εκείνος, είναι ένας Θεός πρασινοφορεμένος κι άμα ριζώσει στην καρδιά, αναθεματισμένος… Κι ο Λουδοβίκος των Ανωγείων με την μουσική του παρέα, την Ελένη και τη Σουζάνα Βουγιουκλή τον τραγουδάνε. Τον υμνούν. Τον κανακεύουν, τον νανουρίζουνε, τον απαρνιούνται.

Παίζουν: Μανώλης Μπαρδάνης φυσαρμόνικα, Αντώνης Μυτακίδης κιθάρα, Στεφανία Χαρίση κλαρινέτο, Μαρίνος Τριανταφυλλίδης πιάνο.

Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα, κρατήσεις: 6931091534, 2314015911

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ