Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
13.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και η συγγραφέας Victoria Hislop θα ανακηρυχθούν Επίτιμοι Διδάκτορες του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Θεσσαλονίκη

Τον τιμητικό τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου του Sheffield θα παραλάβουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης και η βρετανίδα συγγραφέας Victoria Hislop, στην μεγαλοπρεπή Τελετή Αποφοίτησης του Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield CITY College, η οποία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 11.30 το πρωί.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το βρετανικό τελετουργικό της αποφοίτησης του Πανεπιστημίου του Sheffield. Ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου του Sheffield, Professor Wyn Morgan, θα απονείμει τους πτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών στους έλληνες και ξένους αποφοίτους ενώπιον της Αναπληρώτριας Πρυτάνεως Professor Gill Valentine.

Στην εντυπωσιακή τελετή θα παρευρεθούν οι οικογένειες και οι φίλοι των αποφοίτων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και των γειτονικών χωρών, διακεκριμένες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και πολιτικό κόσμο και πλήθος φίλων του Διεθνούς Τμήματος CITY College.

 

Λίγα λόγια για το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield CITY College

Το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield προσφέρει στη Θεσσαλονίκη για πάνω από είκοσι χρόνια τα προγράμματα του κορυφαίου βρετανικού Πανεπιστημίου του Sheffield σε Έλληνες και ξένους φοιτητές της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Οι απόφοιτοι αποκτούν με την ολοκλήρωση των σπουδών τους το πτυχίο του Πανεπιστημίου του Sheffield, ενός από τα καλύτερα 100 πανεπιστήμια του κόσμου. Σήμερα στο Διεθνές Τμήμα CITY College στη Θεσσαλονίκη φοιτούν φοιτητές από πάνω από 25 χώρες. Το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου εκτός από τη Θεσσαλονίκη, προσφέρει τα προγράμματα του βρετανικού πανεπιστημίου και σε χώρες του εξωτερικού, δίνοντας τη δυνατότητα στους ξένους φοιτητές να σπουδάσουν σε ένα κορυφαίο Πανεπιστήμιο στη χώρα τους.

Συγκεκριμένα προσφέρει το προγράμματα σπουδών Εxecutive ΜΒΑ στο Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, το Kίεβο, τη Σόφια, την Τιφλίδα, το Γερεβάν και το Μπακού, μεταπτυχιακά προγράμματα (Masters) στη Σόφια και το Βουκουρέστι και προπτυχιακά προγράμματα (Bachelors) στη Σόφια. Το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield CITY College είναι ένα πραγματικά διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield CITY College

Λέοντος Σοφού 3, 54626, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 528 450, 2310 536 545

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ