Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο Χρήστος Θηβαίος στο Θέατρο Κήπου

«Βόλτα στα Εξάρχεια» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα δώσει ο Χρήστος Θηβαίος, στις 19 Ιουλίου στο Θέατρο Κήπου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

Κακόφημα, δημιουργικά, συκοφαντημένα, ιδιαίτερα, καλλιτεχνικά, παραμελημένα. Κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έχουν συνοδεύσει τα Εξάρχεια. Του χθες και του σήμερα. Την πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.

«Ρε μπαγάσα, εμένα οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά,

οι φίλες μου είναι σύρματα τεντωμένα.

Είμαστε έμποροι ονείρων… Γι’ αυτό άντε και καλή τύχη μάγκες».

Το αποτύπωμα τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, σε μια «Βόλτα στα Εξάρχεια», τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί από μικρός. Βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων.

Στο δεύτερο μέρος των παραστάσεων, ο Χρήστος Θηβαίος, τραγουδά όσα έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια:  Άμλετ της Σελήνης, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, Ημερολόγιο και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.

Μαζί του ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Εκτέλεση Παραγωγής : Όψεις Πολιτισμού

 

Πληροφορίες

Παράσταση: Παρασκευή  19 Ιουλίου  και ώρα  21:30

Τιμές Εισιτηρίων : Γενική είσοδος 15 ευρώ, Φοιτητικό –Ανέργων  13 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο Ιανός (Αριστοτέλους, Καλαμαριά, Mediterranean Cosmos), Σάρωθρον Λαδάδικα, ticketplus.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ