Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Αφηγήσεις παραμυθιών από την Αction Art

Αφήγηση ιστοριών και παραμυθιών, εικαστικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα Ιουλίου της Αction Art στη Θεσσαλονίκη και στην Καβάλα. Το πρόγραμμα, όπως έχει διαμορφωθεί από τους διοργανωτές, έχει ως εξής:

Δράσεις και αποδράσεις του Ιουλίου

  • 3,5,6,10,11,12 Ιουλίου πάμε στο Άσυλο του Παιδιού.

Η Αction Art πάει στο Άσυλο του Παιδιού  με ιστορίες, παραμύθια και εικαστικά εργαστήρια . Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα της Θέρμης Θεσσαλονίκης , μέσα στη φύση  στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος του Ασύλου, από καλλιτέχνες, παιδαγωγούς και αφηγητές της  Αction Art.

  • «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» στο FESTIVAL COSMOPOLIS στην Καβάλα

 18 Ιουλίου, 21:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

Μια παράσταση με παραμύθια που ανήκουν στην Παγκόσμια Άυλη Κληρονομιά. Μια παράσταση, όπου η τέχνη της αφήγησης, της μουσικής και του τραγουδιού, συναντώνται για να συνομιλήσουν και να υφάνουν το δικό τους παραμύθι.

Η αφηγήτρια Ροδάνθη Δημητρέση (φωτογραφία) μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο θα ξεδιπλώσει το νήμα της αφήγησης με παραμύθια από διάφορους λαούς του κόσμου, ελληνικά , αφρικάνικα, βαλκανικά, σεφαραδίτικα, αρμένικα, τουρκικά και από την κεντρική Ευρώπη. Την αφήγηση θα συνοδεύσουν η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Έλσα Μουρατίδου και ο εξαίρετος μουσικός Ονούρ Σεντούρκ  με μουσική και τραγούδια στη γλώσσα της χώρας των παραμυθιών.

Διάρκεια παράστασης:60’

Για παιδιά, εφήβους, ενήλικες.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ  θα το βρείτε στο https://www.cosmopolisfestival.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ 2310 266857, στο email: info@action-art.gr , στο site:  www.action-art.gr  στο fb:  Αction Art

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ