Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Προσφορά αυτοκινήτου στην ΕΛ.ΑΣ. από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου που θα καλύπτει τις ανάγκες της τουριστικής αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη παρέδωσε σήμερα το πρωί στην ΕΛ.ΑΣ. η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου.

Το αυτοκίνητο- προσφορά του Οργανισμού στην τουριστική αστυνομία παρέλαβε ο Γεν. Επιθεωρητής Β. Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας – Αντιστράτηγος κος Κων. Σκούμας , εξαίροντας την απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Τ.Θ. να στηρίξει έμπρακτα το έργο της τουριστικής αστυνομίας και τη βούληση των μελών του στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας για τον πολίτη και τους τουρίστες της Θεσσαλονίκης.

«Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας να στηρίξουμε το έργο της τουριστικής αστυνομίας», δήλωσε μετά την παράδοση-παραλαβή του αυτοκινήτου στην ΕΛ.ΑΣ. η πρόεδρος του Ο.Τ.Θ.  Όπως ανέφερε η κα Πατουλίδου η πρόταση για την προσφορά του οχήματος στην ΕΛ.ΑΣ. είχε γίνει από το μέλος του Δ.Σ.-εκπρόσωπο της Ε.Ξ.Θ. κο Σωκράτη Κίρτσιο , στο πλαίσιο των συνεργασιών που υλοποιούν οι φορείς του Ο.Τ.Θ. και αποσκοπούν στην κάλυψη αναγκών σε υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τουρισμό.

«Αγοράσαμε με έξοδα του Οργανισμού το όχημα αυτό για να ενισχυθεί η τουριστική αστυνομία αφού χρειάστηκε να ξεπεράσουμε γραφειοκρατικά προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διαδικασία της δωρεάς. Οι ένστολοι που γνωρίζουν τη δουλειά τους,  που θέλουν να την κάνουν καλύτερα, απαλλάχτηκαν έστω από έναν κόπο και διευκολύναμε μ’ αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά τους. Ο τόπος μας είναι ελκυστικός στους τουρίστες, θέλουμε ως γνωστόν να τον κάνουμε ελκυστικότερο και ένα από τα βασικά επιχειρήματα που μπορούμε να προβάλουμε είναι η ασφάλεια. Μαζί με τους ανθρώπους που μοχθούν γι’ αυτήν θέλουμε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο».

Στην παράδοση-παραλαβή του οχήματος παρέστη αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Διευθυντή Αστυνομίας -Ταξίαρχο κο Χρήστο Μπουλούμπαση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΤΘ και ιδιαίτερα την κα Βούλα Πατουλίδου και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά αυτή στην ΕΛ.ΑΣ.  Είναι μια προσφορά με αξία, ιδιαιτέρως κοινωνική. Δεν είναι προσφορά μόνο προς την ΕΛ.ΑΣ. . Είναι προς όλους τους πολίτες, στην κοινωνία και στον τουρισμό», τόνισε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β.Ελλάδος -Αντιστράτηγος κος Σκούμας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ