Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

#PRESS_photostories 2019: Με 127 φωτογραφίες από 57 φωτορεπόρτερ η Έκθεση

Τις φωτογραφίες που θα εκτεθούν στην τρίτη διοργάνωση της διαγωνιστικής έκθεσης φωτορεπορτάζ  #PRESS_photostories 2019 επέλεξε χτες η κριτική επιτροπή, που συνεδρίασε στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Τα μέλη της αποφάσισαν επίσης ποια φωτογραφία θα είναι η #PRESS_photo2019, ποιες φωτογραφίες θα βραβευτούν ως οι καλύτερες στις κατηγορίες Πολιτική, Κοινωνία, Πολιτισμός (τέχνες, επιστήμες, τεχνολογία), Αθλητισμός, Περιβάλλον.

Στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 13 έως τις 28 Μαρτίου 2020, θα συμπεριληφθούν 127 φωτογραφίες από 57 φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους.

Στην Κριτική Επιτροπή συμμετέχουν ο φωτορεπόρτερ Αριστοτέλης Σαρρηκώστας, ο φωτορεπόρτερ  Μιχάλης Παππούς, ο αρχιτέκτονας και φωτογράφος  Άρις Γεωργίου, o Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ Γιάννης Κολαξίζης, ο φωτογράφος και εκδότης Τάσος Σχίζας, η δημοσιογράφος Χριστίνα Χαλεπλίδου και η αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ, δημοσιογράφος Μάρνη Χατζηεμμανουήλ.

Τα βραβεία και οι διακρίσεις θα ανακοινωθούν από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ την επόμενη εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ