Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ανοιχτή Πρόσκληση για συμμετοχή στο Πέμπτο Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο της Αγιορειτικής Εστίας 

Η Αγιορειτική Εστία ενημερώνει ότι ξεκίνησε η προετοιμασία της διοργάνωσης του Πέμπτου Διεθνούς Επιστημονικού Εργαστηρίου της. Όπως είναι γνωστό, ο εν λόγω θεσμός ξεκίνησε το 2016 και έκτοτε διοργανώνεται σε ετήσια βάση, έχοντας καθιερωθεί ως μία κορυφαία διεθνής συνάντηση της επιστημονικής κοινότητας που ασχολείται με την Αθωνική έρευνα.

Το Πέμπτο Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη, στο Αμφιθέατρο «Στέφανος Δραγούμης» του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

Καλούνται όλοι όσοι θέλουν να παρουσιάσουν την επιστημονική τους εργασία για το Άγιον Όρος, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Αγιορειτικής Εστίας και να βρουν το Δελτίο Συμμετοχής και τις οδηγίες συμπλήρωσης του εδώ και να το αποστείλουν συμπληρωμένο στην Αγιορειτική Εστία.

Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι το οπτικοακουστικό υλικό των εργασιών των Διεθνών Επιστημονικών Εργαστηρίων που έχουν προηγηθεί, έχει από καιρό αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Αγιορειτικής Εστίας και είναι διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο εδώ:

1o Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο
2o Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο
3o Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο
4o Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο

Αγιορείτικη Εστία, τηλ. 2310 263308, Εγνατία 109, Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ