Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ρυθμίσεις από το Δήμο Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αύριο Σάββατο 23 Μαΐου 2020, στις 12.00 εν όψει των ρυθμίσεων ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους.

Στη συνεδρίαση στην οποία συμμετέχουν παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και έχουν κληθεί φορείς της πόλης, θα παρουσιαστεί η εισήγηση της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης με βάση τις διατάξεις για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους  που εμπεριέχονται στη νομοθετική πρωτοβουλία για τις ειδικές μορφές τουρισμού και  την τουριστική ανάπτυξη.

Η Διοίκηση θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις ώστε μετά από διαβούλευση με τους φορείς, να είναι σαφείς οι κανόνες που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 25 Μαϊου 2020, όπου και αναμένεται η επαναλειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ).

Την ερχόμενη εβδομάδα η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης θα ανακοινώσει τις προτάσεις της για την ανάπτυξη προσωρινών ποδηλατοδρόμων, δρόμων ήπιας κυκλοφορίας και πεζοδρομήσεων με βάση τον ίδιο υπό ψήφιση νόμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ