Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Επιθεώρησε την περιφερειακή οδό ο γ.γ. υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, για το σχέδιο κατασκευής υπερυψωμένης λεωφόρου

«Η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά μιας άλλης εποχής. Η αναβάθμιση της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής είναι ένα έργο πνοής για την πόλη μας»,  ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης κατά την επίσκεψη του σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου, στην γέφυρα Περραιβού για να επιθεωρήσει τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο της περιφερειακής οδού.

Όπως είπε ο κ. Γιώργος Καραγιάννης, την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει το σχέδιο του έργου της υπερυψωμένης λεωφόρου που πρόκειται να κατασκευαστεί πάνω από την περιφερειακή και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών τόνισε ότι το έργο είναι πρωτοποριακό και θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ θα προσφέρει και το υψηλότερο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας.

Ακολουθεί η δήλωση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργου Καραγιάννη:

«Η αναβάθμιση της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής είναι ένα έργο πνοής της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που θα γίνουν στην πόλη μας τα επόμενα χρόνια. Όχι μόνο εξαιτίας του προϋπολογισμού, ο οποίος είναι της τάξεως των 370 εκ ευρώ, αλλά κυρίως λόγω της βελτίωσης που θα έχει στην καθημερινότητα των πολιτών, των συμπολιτών μας στην Θεσσαλονίκη, αλλά και του υψηλότερου δυνατού επιπέδου οδικής ασφάλειας που θα παρέχει σε όλους τους χρήστες.

Αυτό το έργο είναι πρωτοποριακό. Για πρώτη φορά στην χώρα μας γίνεται ένα τέτοιο έργο. Για αυτό αποφασίσαμε να έχει όνομα και ταυτότητα. Το ονομάσαμε ‘‘Thessaloniki– Flyover’’. Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους Τύπου όλες τις λεπτομέρειες και τα χρονοδιαγράμματα για την πραγματοποίηση αυτού του έργου. Πλέον η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα γενικότερα, μπαίνει σε τροχιά μιας άλλης εποχής». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ