Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Πόλος έλξης το περίπτερο των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία στο 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Μεγάλη είναι η προσέλευση των επισκεπτών του 39ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης στο περίπτερο των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία, όπου παρουσιάζονται οι νέες κυκλοφορίες καθώς και βιβλία σημαντικών προσφορών από την βιβλιοπαραγωγή προηγούμενων ετών.

Αναγνώστες κάθε ηλικίας σπεύδουν στο περίπτερο, αρ. 27 – 28 για να προμηθευτούν βιβλία για το καλοκαίρι μεταξύ δεκάδων τίτλων. Τα στελέχη του οργανισμού εξυπηρετούν με προθυμία τους επισκέπτες, τους ενημερώνουν για όλες τις εκδόσεις και επιλέγουν και απαντούν στα ερωτήματα που τίθενται και αφορούν γενικότερα το βιβλίο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Το περίπτερο Μαλλιάρης- Παιδεία επισκέφτηκε σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, στα πλαίσια περιοδείας του στο Φεστιβάλ και εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την ξεχωριστή έκθεση των νέων τίτλων. Ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψη του είχε την ευκαιρία να δείξει στους συνεργάτες του το βιβλίο του με τίτλο “Λεύκες ή χαμαίρωπες” που εκδόθηκε και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία.

 

 

Το Φεστιβάλ Βιβλίου θα είναι ανοικτό μέχρι τις 12 Ιουλίου και λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα, από τις 7 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. στο τμήμα της παραλίας από το Λευκό Πύργο μέχρι το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ