Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση από την Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη

Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση έδωσε η επαγγελματίας ναυαγοσώστρια Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη, με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Όπως συμβουλεύει η κ. Παπαδάκη: “Μετά από 6 πνιγμούς αυτό το Σαββατοκύριακο, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δώσετε λίγη προσοχή στα παρακάτω: Προσοχή στις βουτιές (ειδικά όχι βουτιές αν δεν γνωρίζετε το βυθό), στις πατητές που κάνουν τα παιδιά μεταξύ τους, μην απομακρύνεστε από την ακτή, κολυμπάτε παράλληλα στις ακτές, μην πλησιάζετε βράχια όταν έχει κύμα, μην τρώτε πριν το κολύμπι, μην κάθεστε για πολύ ώρα κάτω από τον ήλιο, μεγάλη προσοχή στα σκάφη, στα στρώματα και στα μπρατσάκια των παιδιών (ξεφουσκώνουν). Μην κολυμπάτε ποτέ με βροχή, μην κολυμπάτε αν νιώθετε κάποια αδιαθεσία, μην καταναλώνετε αλκοόλ. Να προτιμάτε τις παραλίες με ναυαγωσώστη. Με σεβασμό στο υγρό στοιχείο δεν έχετε να φοβάστε τίποτε. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι με ασφάλεια. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη, επαγγελματίας ναυαγωσώστρια”.

Σημειώνεται ότι η κ. Παπαδάκη είναι και Πρόεδρος του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι” με έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ