Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ioannina Rock City 2020

Τα Ιωάννινα έζησαν ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός, την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου. To Ioannina Rock City Festival 2020 που πραγματοποιήθηκε εν κινήσει στους δρόμους της πόλης με κινητή μουσική σκηνή και εν πλω Rockarolla στη λίμνη Παμβώτιδα ενθουσίασε το κοινό και έδωσε το σύνθημα ότι ακόμη και σε δύσκολους καιρούς, μπορούν να  διοργανωθούν εκδηλώσεις με σεβασμό στην υγεία των πολιτών αλλά και διάθεση για υπέρβαση με χρήση διαφορετικών μέσων και εναλλακτικών τρόπων παρακολούθησης ενός φεστιβάλ.

Για δύο μέρες o George Gakis με τους Troublemakers και τον Stuart Craig, οι Blues People, οι Dead or Alive, οι MK’s, οι Stella J Lavender, οι Daffodils, οι Fellony Case, οι Αυτόπτες Μάρτυρες, οι InΣomnia Band με τη συνδρομή των Norma καθώς και ο εκλεκτός καλεσμένος και θρύλος του ροκ Ronnie Romero ενώθηκαν με τον αστικό ιστό της πόλης και δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα, μια ροκ παρέλαση με αισιόδοξη διάθεση και εξωστρέφεια ενώ τόσο οι συναυλίες και ο τρόπος εκτέλεσής τους αποτελούν έναυσμα για μια νέα θεώρηση της πολιτιστικής…χωροθεσίας ξεφεύγοντας από την στατικότητα των καθιερωμένων χώρων. Μουσική στο δρόμο, μουσική στη λίμνη, μουσική παντού!

To video εδώhttps://drive.google.com/drive/folders/1jHONDwF5lq7y6E8m54nIwr62-A4R7tL0?fbclid=IwAR3O-afkIVHdATFfj5YWN2Ns59xYbNmZO9JRn_e5OwUkrHEB3fXByWmqndQ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ