Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Mesogeios Live @ Apoplous All Day Beach Bar στην Ολυμπιάδα

Οι Mesogeios το Σάββατο 1 Αυγούστου, καλωσορίζουν τον πιο θερμό και ανέμελο μήνα του χρόνου με τα πιο ταξιδιάρικα και δροσερά τραγούδια της Μεσογείου, στο Apoplous All Day Beach Bar στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής!

Οι Mesogeios Project είναι η Άσπα Μαυρίδου στο τραγούδι και ο Χρήστος Δίγκας στο Πιάνο! Στις εμφανίσεις τους πλαισιώνονται από φίλους καταξιωμένους μουσικούς δημιουργώντας ένα  υπέροχο μουσικό πάζλ που δεν έχει καλλιτεχνικά όρια. Στην συνάντηση μαζί τους ο ακροατής θα σαλπάρει για ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι στον πολύβουο και πολυπολιτισμικό ηχητικό κόσμο της Μεσογείου. Στο πολύγλωσσο ρεπερτόριο τους (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά και Αραβικά) ενώνουν περίτεχνα διάφορα στυλ μουσικής όπως Latin, Bossa, Swing και Samba με έντονα όμως τα στοιχείο της Jazz και του αυτοσχεδιασμού, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι πολλές original διασκευές που πραγματοποιούν σε σύνθεσης της ελληνικής ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής!

Το Σάββατο 1 Αυγούστου στο Apoplous All Day Beach Bar στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, οι Mesogeios θα μας “αποπλεύσουν” με τις μελωδίες τους σε έναν ηχητικό κόσμο γεμάτο χρώματα, αρώματα, ζωντάνια και κέφι με θέα το απέραντο γαλάζιο!

Έναρξη 23:00 | RSV: 6974.883967

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ