Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Το #Press_photostories επιστρέφει διαδικτυακά

To #PRESS_photostories επιστρέφει και είναι διαθέσιμο για το κοινό διαδικτυακά. Η τρίτη διαγωνιστική έκθεση φωτορεπορτάζ που διοργάνωσε το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης ήταν από τις πρώτες παράπλευρες απώλειες στη μάχη με τον Covid-19. Τα εγκαίνια και η απονομή βραβείων και επαίνων είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τον περασμένο Μάρτιο και αναβλήθηκαν εξαιτίας των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας. Η έκθεση προγραμματίστηκε εκ νέου για το φθινόπωρο, ωστόσο λόγω των νεότερων εξελίξεων με την πανδημία στη χώρα, για μιαν ακόμη φορά δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Οι 127 φωτογραφίες που ξεχώρισε η Κριτική Επιτροπή ανάμεσα σε περίπου 600 καρέ που έστειλαν σχεδόν 60 φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι παρουσιάζονται διαδικτυακά στον ιστότοπο: http://pressphotostories.tilda.ws/

Στον ίδιο ιστότοπο διατίθεται διαδικτυακά και το έντυπο που έχει ετοιμάσει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ με όλες τις φωτογραφίες που βραβεύτηκαν και τα πλήρη στοιχεία της διοργάνωσης.

Επίσης, οι φίλοι του #PRESS_photostories θα έχουν την ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να διαβάσουν εκεί σύντομες συνεντεύξεις των βραβευμένων φωτορεπόρτερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ