Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο γνωστός travel Vlogger Μάνος Λιανόπουλος παρουσιάζει την Θεσσαλονίκη…διαφορετικά!

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσκάλεσε τον δημοφιλή youtuber και travel vlogger Μάνο Λιανόπουλο για να παρουσιάσει τη Θεσσαλονίκη με τον μοναδικό τρόπο που παρουσιάζει τους τόπους που επισκέπτεται, ο οποίος και τον έχει κάνει γνωστό στο πανελλήνιο.

Με τα υπέροχα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι του tripment στο youtube, και τις περιγραφές στο tripment.net, μοιράζεται τις συναρπαστικές του εμπειρίες προκαλώντας τον θεατή να ταξιδέψει ακόμα και στην ίδια του την πόλη.

Φύση και θέση ταξιδευτής ο Μάνος Λιανόπουλος δημιούργησε το βίντεο προβολής της Θεσσαλονίκης με την ξενάγηση του κ.Κωνσταντίνου Σφήκα παρουσιάζοντας δυναμικά ιστορικά στοιχεία της πόλης.

Η βαθιά ιστορία και η πολυπολιτισμικότητα της Θεσσαλονίκης, την έχουν εξελίξει σε μια πόλη χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων.

Μέσα από την ματιά του Μάνου Λιανόπουλου γίνεται μία «γνωστή» άγνωστη πόλη ακόμα και για τον Θεσσαλονικιό και τον ωθεί να την γνωρίσει καλύτερα.
Μέσα στις τέσσερις μέρες παραμονής του στην πόλη μετά την πρόσκληση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τη φιλοξενία του Colors Urban Hotel, κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό βίντεο που αποτελεί παρακαταθήκη μίας σύγχρονης προβολής ενός τόπου με στιβαρό παρελθόν όπως αυτό της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ